امور فرهنگی و فوق برنامه

نام و نام خانوادگی مسئول: حجت اله مؤمن مقدم

مجموعه اعتقادات، بایدها، نبایدها ،ایده ها ،آداب و رسوم و پندارهای یک جامعه که در گذر زمان جزء جدانشدنی زندگی افراد آن جامعه محسوب گردیده و شاکله و هویت آن ها را تشکیل می دهد اصطلاحاً فرهنگ نامیده می شود. فرهنگ نهادینه شده در هر جامعه به نوعی" باور مردم" را پشتوانه خود دارد و در واقع به دلیل همین پشتوانه است که در زندگی روزانه مردم جریان دارد. فرهنگ عمومی از یک سو مخلوق آحاد جامعه است؛ از سوی دیگر در تنظیم نگاه آن ها به جامعه وطبیعت تعیین کننده است و از سوی سوم به حمایت و محافظت افراد جامعه نیاز دارد تا در طول زمان دچار انحراف نگردد. بر اساس همین نگاه و وجود همین ضرورت در دانشگاه ها واحد فرهنگی زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی شکل گرفته تا دغدغه ای که عنوان شد، سامان یابد.

شرح وظایف:

1. هماهنگ کردن فعالیت تشکل های دانشجویی و حمایت از آن ها و تأمین امکانات برای فعالیت آنها.
  2. جهت دادن اوقات فراغت دانشجویان، برگزاری برنامه های ادبی و تفریحی و برگزاری اردوها و جشن ها و کارگاه های آموزشی و هنری.
  3. پیگیری توسعه تشكل هاي دانشگاهي در زمينه هاي فرهنگي، هنري، اجتماعي و صنفي و تقويت آنها.
  4. برگزاري همايش ها، جشنواره ها و نشست هاي فرهنگي جامعه هدف در واحد هاي دانشگاهي.
  5. مستند سازی فعالیت های مختلف فرهنگی و مذهبی.
  6. برنامه ریزی و اجرای امور فرهنگی و سرکشی به خوابگاه های دانشجویی، بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان مستقر درخوابگاه.
  7.  تهیه فرم علاقه مندی های فرهنگی برای دانشجویان جدید الورود و جمع بندی و برنامه ریزی بر اساس آن.
  8. برنامه ريزی، سازمان دهی و زمينه سازی اجرای فعاليت های قرآنی-دينی.
  9. پیگیری فعالیت های دینی تشکل های اسلامی دانشگاه.
  10. جمع آوری و فراهم آوردن نشريات هنری، اجتماعی، سياسی و فرهنگی کشور به منظور استفاده دانشجويان و ايجاد آرشيوهای مربوط.
  11. برقراری ارتباط با واحد های مختلف دانشگاه به منظور ايجاد هماهنگی در فعاليت های فوق برنامه در ارتباط با اهداف دانشگاه.
  12. برنامه ریزی و پیگیری لازم برای اعزام دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه به حج عمره مفرده و عتبات عالیات.
  13. پیگیری امور ازدواج دانشجویان با همکاری ستاد ازدواج دانشجویی.
  14. ارتباط و نظارت مستمر بر رابطین فرهنگی خوابگاه ها و برگزاری جلسات با رابطین و فعالان فرهنگی.
  15. انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره