دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شد

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در حکمی "دکتر مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن کامل این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود برومند

سلام‌علیکم،

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به‌موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می‌شوید.

اجرایی کردن برنامه‌های ارائه‌شده به مجلس شورای اسلامی با تأکید بر افزایش فعالیت‌های شورای عالی عتف، هدفمند کردن فعالیت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده از توان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در کمک به دستگاه‌های اجرایی برای رفع چالش‌های ملی، تقویت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد برای توسعه واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت و بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی در تصمیم سازی‌های حوزه پژوهش و فناوری، اهتمام ویژه به پژوهش‌های علوم انسانی و هنر، توسعه همکاری‌های بین‌المللی از طریق انجام برنامه‌های پژوهشی و فناوری مشترک و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه‌های مسئول در حوزه علم و فناوری ازجمله اقدامات مورد انتظار است که امید می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری انجام پذیرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توأم با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.

پیش‌ازاین، دکتر وحید احمدی مسئولیت معاونت پژوهش و فناوری وزیر علوم را بر عهده داشت.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای با استعفای دکتر احمدی از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم موافقت و از "زحمات بی‌شائبه" وی قدردانی کرد. وزیر علوم همچنین در حکم دیگری دکتر احمدی را به سمت "مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور" منصوب کرد.

دکتر مسعود برومند متولد سال ۱۳۳۷ در شهرستان آبادان و فارغ‌التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در انگلستان است.

وی همچنین مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را به ترتیب در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه مهندسی نفت آبادان و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه بیرمنگام کسب کرده است. دکتر برومند هم‌اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

وی تاکنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ رساله دکتری تخصصی و پایان‌نامه کارشناسی ارشد را بر عهده داشته و حدود ۴۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی به چاپ رسانده است.

دکتر برومند افزون بر ارائه حدود ۷۰ مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، در انجمن‌های علمی مرتبط با رشته تحصیلی خود عضویت دارد.

انجمن مهندسی مکانیک ایران، دکتر برومند را به‌عنوان مهندس مکانیک برگزیده سال ۱۳۸۵ انتخاب و معرفی کرده است. وی همچنین از سال ۱۳۹۳ مدیرمسئولی نشریه علمی و پژوهشی امیرکبیر را عهده‌دار بوده است.

فعالیت به‌عنوان مدیر گروه، معاون آموزشی و رئیس دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر ازجمله سوابق علمی و مدیریتی وی به شمار می‌رود. دکتر برومند همچنین عضو شورای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران و عضو شورای سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی بوده و پیش‌ازاین نیز مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر را بر عهده داشته است.

افزون بر این، وی در دو دهه گذشته از تجربه‌ای طولانی و گران‌سنگ در صنایع نفت و خودرو برخوردار بوده و به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره شرکت‌ها و مدیر پروژه‌های مختلف فعالیت کرده است.

دکتر برومند همچنین معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی ایران (از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) در کارنامه خود دارد و در این دوره نیز نقش مهمی در توسعه فناوری‌های مختلف داشته و اقدامات مهمی چون سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی چون بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مواد پیشرفته، صنعت هوایی و میکروالکترونیک انجام داده است.

گفتنی است، دکتر برومند در میان اهالی صنعت کشور، چهره‌ای شناخته‌شده به شمار می‌رود و تجربه موفق وی در این حوزه ازجمله ویژگی‌های برجسته‌ای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب او به‌عنوان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم مدنظر قرار داده است.

امید است که این تجربه موفق همراه با ویژگی‌ها و توانمندی‌های فردی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود کشور در دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشی و فناوری و تعامل با همه نهادهای دخیل در حوزه علم و فناوری بتواند در کمک به حرکت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری کشور به سمت مؤسسات جامعه‌محور، خلاق و کارآفرین - که حل مشکلات جامعه، محور اصلی فعالیت آن‌هاست – مثمر ثمر واقع شود.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره