آغاز بکار اولین نمایشگاه پژوهش، توسعه و فناوری گناباد

2 آبان 1392, 3:30 ق ظ

مجتمع آموزش عالی گناباد این هفته میزبان بازدید کنندگان و مدعوین در اولین نمایشگاه پژوهش، توسعه و فناوری شهرستان گناباد است .

مدیر پژوهشی دانشگاه گناباد با بیان اینکه این اولین نمایشگاه در حوزه پژوهشی است ، گفت" حوزه پژوهشی دانشگاه در هفته پژوهش با هدف معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های علمی پژوهشی دانشگاه با تلاش و همت دانشجویان و به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، اقدام به برگزاری این نمایشگاه نموده است که با استقبال چشمگیری روبرو شده است.

دکتر مجتبی محمدپور افزود: این نمایشگاه که با شعار پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی و فناوری زیربنای تولید و اشتقال شروع بکار نمود، دارای 14 غرفه شامل برخی از رشته های دانشگاه بوده که با ارائه طرح های پژوهشی،فناوری در حوزه اساتید و دانشجویان و ارائه مقالات متعدد جهت شناسایی و معرفی و جذب پتانسیل و ظرفیت های موجود در شهرستان و دانشجویان فعال در این حوزه فعالیت خود را آغاز نموده اند.

از برنامه های جانبی این نمایشگاه نیز می توان به سخنرانی های علمی و پانل های تحقیقاتی و مسابقات علمی اشاره نمود.

گفتنی است این نمایشگاه در محل معاونت آموزشی (انتهای خیابان غفاری) به مدت یک هفته برای بازدید عموم دایر خواهد بود.

تماشاخانه تصویر

View the embedded image gallery online at: