چهارمین جلسه شورای بانوان دانشگاه با حضور رییس محترم دانشگاه برگزار شد.

20 دی 1396, 11:00 ق ظ

به‌منظور پیگیری امور مربوط به کارکنان دانشگاه و در راستای همفکری بیشتر و انجام کار گروهی و به‌ویژه پیگیری مسائل بانوان کارمند دانشگاه چهارمین جلسه شورای بانوان در اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن ابراز خرسندی و تشکر از اعضای شورای بانوان گفت: برای ارتقا و پیشرفت مجموعه باید منافع جمعی ارجح باشد چراکه فردگرایی موجب واگرایی سیستم می‌شود. دکتر نجاری افزود: تا جایی که امکانات پاسخگو باشد پیشنهاد‌های این شورا بررسی و برابر مقررات انجام خواهد گرفت و این پیشنهاد‌ها چنانچه در مسیر اهداف متعالی این دانشگاه باشد خواهد توانست افتخارآفرین نیز باشد.
ایشان افزودند شما به‌عنوان نمایندگان دانشگاه باید سعی در بهتر کردن و صمیمی کردن شرایط و بالا بردن بهره‌وری داشته باشید زیرا که آثار خوب این تلاش‌ها و فعالیت‌ها تأثیر مثبت و به سزایی روی فرزندان و خانواده خواهد داشت.
دکتر نجاری ادامه دادند برنامه‌های دانشگاه در سه محور کوتاه‌مدت ، میان‌مدت و بلندمدت تقسیم‌بندی می‌گردد که به هریک از این دوره‌ها باید به‌اندازه خودش وزن و زمان و امکانات اختصاص داد. اگر امروز بیشتر از 2200 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و رشد 175 درصدی از سال 93 تاکنون داشته است با تلاش همه همکاران میسر شده است.
در ادامه جلسه اعضای شورا ضمن تشکر از زحمات دکتر نجاری مسائلی در خصوص ساعت کاری بانوان و برنامه‌های مربوط به روز زن و ... را مورد بررسی قراردادند.