برگزاری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی به مناسبت روز دانشجو

12 مهر 1392, 3:30 ق ظ

همزمان با ایام گرامیداشت روز دانشجو جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولین دانشگاه و مدیریت خوابگاه خواهران و با حضور جمع کثیری از دانشجویان در نمازخانه خوابگاه خواهران، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آقای دکتر نجاری، ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، به شرح مختصری در مورد اقدامات انجام شده در حوزه خوابگاه‎های دانشجویی از بدو تأسیس مجتمع تا کنون و همچنین تشریح برنامه‎های پیش رو پرداختند.

در ادامه جلسه، دانشجویان به طرح انتقادات و پیشنهادات در زمینه­های آموزشی، صنفی، رفاهی و فرهنگی پرداختند. عمده مباحث مطرح شده توسط دانشجویان مواردی نظیر مشکلات و کمبودهای امکانات خوابگاهی، درخواست فضاسازی و توسعه فضای سبز در محوطه خوابگاه، امور تغذیه،  تشکیل شورای صنفی دانشجویان، حوزه حمل و نقل و سرویس دهی، نصب دستگاه خودپرداز در ساختمان معاونت آموزشی و... بود. سپس، مدیران مربوطه به ارائه توضیحات و بیان اقدامات انجام گرفته پرداخته و برنامه های مد نظر برای بهبود خدمات آموزشی و رفاهی دانشجویان مورد بحث قرار گرفت.

در پایان جلسه ریاست دانشگاه ضمن تکمیل پاسخگویی به سوالات، نیروی محرکه فعالیت در دانشگاه را دانشجویان و مطالبات آنها دانسته و یادآور شدند تمامی مدیران و کارشناسان مجموعه دانشگاه، همه روزه آماده صحبت و شنیدن پیشنهادات و انتقادات دانشجویان هستند.