کشت انواع گل و درخت در گلخانه دانشگاه

2 مهر 1392, 9:46 ق ظ

در راستای کاهش هزینه‎ها و بهبود فضای سبز دانشگاه انواع گل و گیاه در گلخانه دانشگاه کشت شد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی کشاورزی مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن ابراز خوشحالی از اجرایی شدن فضای سبز دانشگاه طی یک سال گذشته گفت که به منظور کاهش هزینه خرید گیاهان مورد نیاز فضای سبز و مزرعه تحقیقاتی دانشگاه انواع مختلفی از گل و گیاهان در گلخانه دانشگاه گناباد کشت شد.

دکتر عشقی زاده ضمن تاکید بر احیای محیط زیست و زیبا ساختن محوطه ساختمان آموزشی در حال ساخت، افزود: به منظور استفاده بهینه از امکانات دانشگاه ساماندهی گلخانه دانشگاه مد نظر قرار گرفت و در این راستا گل‎ها و درختانی از قبیل شمشاد٬ رز٬ گل محمدی٬ خرزهره٬ بید٬ انار، چنار، سنجد، پده، رزماری و ... کشت شد.

تماشاخانه تصویر

View the embedded image gallery online at: