اخبار دانشگاه

برابر اعلام مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فراخوان جذب اعضای هیأت علمی از روز چهارشنبه مورخ 21/6/97 آغاز گردید و تا روز جمعه 6/7/97 ادامه خواهد یافت. متقاضیانی که نتوانند تا این تاریخ آمادگی خود را در سیستم ثبت نمایند؛ باید خود را برای فراخوان بعد که در بهمن 97 برگزار می‌شود، آماده نمایند. در اين فراخوان 6 نفر دكتري (4 نفر به‌صورت پيماني و 2 نفر طرح سربازي) جذب خواهند شد.

مراحل ثبت نام شامل ثبت نام الکترونیکی و ثبت نام حضوری می باشد:

1. ثبت نام الکترونیکی از 25شهریور از طریق سایت: http://puya.uog.ir/educ/registration/index.php
  2. ثبت نام حضوری از 1397/7/1 ساعت 8 تا 14 (براساس برنامه زمانبندی پائین صفحه جاری)

نشانی مکان ثبت نام حضوری: گناباد، انتهای خیابان غفاری، نبش میدان سرباز، ساختمان معاونت آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش عالی

لطفا نکات زیر را با دقت کامل مطالعه نمایید:

اولین دوره آموزشی روش های کاربردی مقابله با پدیکلوز (شپش) با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای کارکنان حوزه معاونت دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد در تاریخ 1397/6/18 برگزار گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از انجام داوری و ارزیابی آثار راه‌یافته به مرحله دانشگاهی دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید، اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی معاونت فرهنگی اسامی راه‌یافتگان بخش آوایی (ترتیل، تحقیق، حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۱۵ جزء قرآن کریم و حفظ ۵ جزء قرآن کریم) و معارفی (آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و آشنایی با سیره معصومین (ع))به مرحله سراسری را اعلام کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مجتبی صدیقی در نشست روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری که در دانشگاه علم و صنعت ایران در حال برگزاری است، اظهار داشت: باهدف تقویت حوزه رفاهی دانشجویی دانشگاه‌ها، از مهرماه سال جاری اختیارات معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها افزایش می‌یابد و معاونت‌های دانشجویی از یک استقلال نسبی برخوردار و امور مالی جدا خواهند داشت.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به همراه مسوولین دانشگاه ضمن بازدید از شهرداری و تبریک به مهندس مهران حسین زاده شهردار جدید، بر تعامل بیشتر دانشگاه و شهرداری تأکید کرد.

لطفاً خودتون رو معرفی بفرمایید؟
من حامد روستا هستم اهل استان فارس شهرستان جهرم دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی ورودی 93 با معدل 18.13 در مجتمع آموزش عالی گناباد.

دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در دو دیدار جداگانه با دکتر نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دکتر اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفتگو کردند.

به میزبانی مجتمع آموزش عالی و همراهی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و همچنین جهاد کشاورزی گناباد و در راستای بررسی مشکلات کشت محصول سماق و توسعه این محصول با حضور مسوولین شهرستان و ادارات، اعضای هیات علمی، دانشجویان و جمع کثیری از کشاورزان در حوزه معرف و زوجی کاخک اولین همایش منطقه‌ای برگزار شد.