معرفی دانشگاه

مجتمع آموزش عالي گناباد در يك نگاه

تلاش ها براي ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي در گناباد در سال 1389 وارد مرحله جديدي شد. نماينده محترم وقت شهرستان در مجلس شوراي اسلامي طبق نامه‎اي به رياست محترم جمهوري خواستار ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شد.

اين مركز تحت عنوان مركز آموزش عالي دولتی گناباد (دانشكده فني و مهندسي)، طبق دستور رياست محترم جمهوري (موضوع نامه شماره 232605 مورخ 1388.12.3)، تأييد وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري (موضوع نامه شماره 21872، مورخ 88.12.8) و موافقت اصولي شوراي گسترش آموزش عالي (موضوع نامه شماره 22/77692 مورخ 1389.10.27) از سال 1389 تأسيس شد.

و در نهايت طبق موافقت نهايي شوراي گسترش آموزش عالي در اواخر مرداد ماه 90 و پيگيري هاي مجدانه نمايندگان محترم شهرستان، امام جمعه محترم، نماينده محترم مجلس وقت، فرماندار محترم وقت و دست‎اندرکاران، اين مركز رسماً با پذيرش 72 دانشجو در رشته مهندسي كامپيوتر گرایش نرم افزار (کارشناسی پیوسته) و از طريق تكميل ظرفيت آزمون سراسري(بهمن ماه1390) و زير نظر مستقيم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعاليت آموزشي خود را آغاز کرد.

تا پايان سال تحصيلي 92-91 اين مركز تنها داراي 3 رشته در مقطع كارشناسي پيوسته: مهندسي كامپيوتر گرايش نرم‎افزار، مهندسي مكانيك و شيمي كاربردي، 300 نفر دانشجو، 10 كارمند، 32 نفر عضو هيأت علمي و فضاهای آموزشي و خوابگاهي بالغ بر 9500 متر مربع بوده است.

مرکز آموزش عالی گناباد بعد از سه ترم تحصیلی از شروع فعالیت خود(تقریباً 17 ماه) و در اواخر تابستان سال 92 با توجه به تلاش خستگي‎ناپذير مسئولين به مجتمع آموزش عالي گناباد ارتقا يافت.

به حول قوه الهي و با پيگيري‎هاي شبانه‎روزي كه در مجتمع آموزش عالي گناباد صورت گرفته است، در سال تحصیلی (94-1393) مجتمع آموزش عالي گناباد در 17 رشته تحصيلي (آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی و حقوق) و در دو نوبت روزانه و شبانه مجموعاً 1700 نفر دانشجو مشغول به تحصيل مي باشند.

طبق موافقت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، اين مجتمع براي مهرماه 94، برای 20 رشته‎: آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، حقوق، مهندسی منابع طبیعی(مدیریت مناطق خشک و بیابانی)، باستان‎شناسی و آموزش زبان انگلیسی اقدام به پذيرش دانشجو می کند.

به حول و قوه الهی امید می رود درافق چند سال آینده بر اساس پیش بینی های انجام شده طبق برنامه راهبردی تدوین شده، این واحد دانشگاهی با ایجاد دانشکده ها و رشته های متنوع در مقاطع مختلف به يك قطب آموزشي - علمي در شرق كشور تبديل شود.

رشته‎های موجود:

آمار و کاربردها

ریاضیات و کاربردها

مهندسی شیمی

شیمی کاربردی

مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)

مهندسی برق(قدرت)

مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)

مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)

مهندسی عمران

مهندسی معدن

مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)