مقاله ها

قابل توجه پذیرفته‎شدگان آزمون سراسری سال1396

با سلام و عرض تبریک به مناسبت موفقیت در آزمون سراسری سال 1396 لطفا نکات زیر را با دقت کامل مطالعه نمایید.پذيرفته‌شدگان محترم، مي‎بايست جهت ثبت نام مراحل زير را انجام دهند:

الف) ثبت نام اينترنتي:

به منظور ثبت‎نام اينترنتي لازم است در زمان مقرر به «سامانه ثبت نام اینترنتی دانشجویان» نسبت به ثبت‎نام اولیه اقدام نموده و رسید ثبت‎نام اينترنتي را دریافت و در هنگام ثبت‎نام حضوری همراه خود داشته باشید.

شروع ثبت نام اينترنتي: از تاریخ 1396/6/28

** تذكرات مهم:

1-دقت گردد مراحل ثبت‌نام مي‌بايست تا دريافت كد رهگيري ادامه يابد.

2-در اولين فرصت حتماً نسبت به تغيير كلمه عبور پرتال دانشجويي خود اقدام نماييد.

3-انتخاب واحد در نيمسال اول توسط آموزش دانشگاه صورت مي‎پذيرد. جهت مشاهده برنامه درسي، به پرتال دانشجويي خود مراجعه نماييد.

4-شروع كلاس‎هاي آموزشي، براي دانشجويان ورودي 96 1396/7/10.

5-لطفاً قبل از شروع به ثبت‎نام اينترنتي، مدارک مورد نیاز به شرح زیر را  اسکن نموده و راهنماي ثبت‎نام اينترنتي را مطالعه فرماييد.

دریافت راهنمای ثبت‎نام اینترنتی

(عدم ثبت نام الکترونیکی به منزله انصراف می باشد)

** مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

1-صفحه اول، دوم، و سوم شناسنامه

2-کارت ملی (پشت و رو)

3-مدرک دیپلم

4-مدرک پیش‎دانشگاهی

5-مدرک کاردانی (در صورت اخذ در مقطع تحصيلي قبل)

6-گواهی بدون قید و شرط کارکنان دولت (ويژه شاغلين ادارات دولتي)

7-فیش پرداختی جهت صدور کارت دانشجویی، خدمات رفاهی، فرهنگی، ورزشی و غیره به مبلغ 350,000 ریال (کلیه دانشجویان) به شماره حساب 67172155 نزد بانک رفاه کارگران به عنوان درآمدهاي اختصاصي مجتمع آموزش عالي گناباد.

8-** (پرداخت به صورت آنلاين در پرتال اينترنتي دانشجويان به نشاني، puya.uog.ir يا در محل ثبت‎نام از طريق كارتخوان يا ارائه فيش واريزي بانكي)

9-(ویژه دانشجویان شبانه) فیش پرداختی علی الحساب شهریه به مبلغ 5,500,000 ریال (پنج ميليون و پانصد هزار ريال) به حساب شماره 55883862 نزد بانک رفاه کارگران واریز نمایند سپس آن را اسکن نموده و هنگام ثبت نام اینترنتی در جای خواسته شده بارگذاری کرده و اصل آن را در روز ثبت نام به همراه دیگر مدارک تحویل آموزش نمایند.

سامانه ثبت‎نام اینترنتی دانشجویان (آموزشي و دانشجويي)

سامانه ثبت‎نام اینترنتی دانشجويان (مركز مشاوره)

ب) ثبت‎نام حضوری:

کلیه پذیرفته‎شدگان از 1396/7/1 تا 1396/7/3 بر اساس جدول زمانبندی شده با در دست داشتن مدارک لازم به ساختمان معاونت آموزشی مجتمع واقع در انتهای خیابان غفاری مراجعه نموده و نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایند .

ردیف ایام هفته تاریخ مراجعه رشته‎های ثبت‎نامی
1  شنبه  1396/7/1

مهندسی کامپیوتر، شیمی کاربردی، مهندسی آبادانی طبیعت،

مدیریت صنعتی، مهندسی مکانیک، زبان شناسی

2  یکشنبه  1396/7/2

باستانشناسی، حقوق، مدیریت بازرگانی، مهندسی عمران،

مهندسی معدن، مهندسی صنایع

3  دوشنبه  1396/7/3

آموزش زبان انگلیسی، زمین شناسی، مهندسی شیمی،

مهندسی برق، مهندسی مواد و متالورژی، علوم و مهندسی باغبانی

* «لطفاً از مراجعه قبل از تاریخ اعلام شده اکیداً خودداری فرمایید.»

** مدارک لازم جهت ثبت‎نام حضوری:

1) اصل گواهی دوره متوسطه به همراه یک نسخه رونوشت

2) اصل گواهی دوره پیش‎دانشگاهی به همراه سه نسخه رونوشت

3) کارنامه دوره متوسطه به همراه یک نسخه رونوشت

4) کارنامه دوره پیش دانشگاهی به همراه یک نسخه رونوشت

5) اصل مدرک و یا گواهی دوره کاردانی به همراه یک نسخه رونوشت

6) اصل مدرک و یا گواهی دانش آموختگی در دوره معادل کاردانی( ویژه دانشجویان انصرافی و اخراجی) به همراه یک نسخه رونوشت

7) اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط (ویژه کارکنان دولت) به همراه یک نسخه رونوشت

8) اصل شناسنامه به همراه دو نسخه رونوشت از تمامی صفحات

9) اصل کارت ملی به همراه یک نسخه رونوشت از پشت و روی آن

10) شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری

11) مدرک وضعیت نظام وظیفه يا معافيت تحصيلي (ویژه برادران)

12) دانشجویان انصرافی دوره روزانه دانشگاه‎ها باید دارای حکم انصراف قبل از تاریخ 1395/11/30 باشند در غیر اینصورت ثبت نام نخواهند گردید.

13) فرم رسید ثبت‎نام موقت دریافتی از سامانه ثبت نام الکترونیکی

14) فرم رسيد ثبت نام مركز مشاوره

15) اصل فیش پرداختی صدور کارت دانشجویی و خدمات آموزشی (که در بند 7 ثبت نام اینترنتی به مبلغ 350,000ریال پرداخت شده)

16) (مخصوص دانشجویان شبانه) اصل فیش پرداختی علی‎الحساب شهریه دوره نوبت دوم به مبلغ 5,500,000ریال

دانشجویان فایل­‎های زیر را دریافت و موارد مربوط را پر نموده هنگام ثبت‎نام حضوری تحویل نمایند؛ برای دریافت اینجا را کلیک کنید.

ج) جدول شهریه مقطع کارشناسی دوره نوبت دوم(شبانه) ورودی‎های سال تحصیلی 97-96 (مبالغ به ریال)

نام مؤسسه  گروه آموزشی

شهریه ثابت هر نیمسال تحصیلی

شهریه متغیر هر واحد درسی

شهریه دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی برای هر ساعت اجرا در هفته  شهریه هر واحد پروژه در صورت وجود در برنامه آموزشی
 عمومی  پایه(نظری)  اصلی و تخصصی (نظری)
مجتمع آموزش عالی گناباد   علوم انسانی  2182000  198000  297000  357000  238000  1190000
 سایر گروه‎های آموزشی  2479000  198000  327000  396000  297000  1190000

تبصره1: شهریه ثابت ورودیهای مذکور تا پایان تحصیل آنان ثابت بوده و تغییر نخواهد کرد.

تبصره2: شهریه متغیر هرسال با تصویب هیات رئیسه موسسات عضو هیات امناء حداکثر به میزان درصد افزایش ضریب حقوق کارکنان دولت نسبت به سال قبل افزایش می یابد.

تذکرات بسیار مهم:

1- به رتبه‎هاي برتر كنكور سراسري، مطابق مصوبه شوراي آموزشي، كمك هزينه خريد يك دستگاه لپ تاپ و تخفيف وي‍ژه شهريه خوابگاه اعطا مي گردد.

2- سرويس اياب و ذهاب دانشجويان مطابق برنامه زماني مشخص با ظرفيت محدود فراهم مي‎باشد.

3-خوابگاه‎هاي اين واحد دانشگاهي بصورت خودگردان و با پرداخت هزينه مربوطه در ابتدای سال تحصیلی در اختيار دانشجويان عزيز مي باشد.اطلاعیه خوابگاه‎های خودگردان

4- تغذيه دانشجويان با پرداخت هزينه  مصوب وزارت علوم ارائه  مي شود.

5-دانشجویان دوره روزانه در صورت انصراف یا اخراج، مشمول پرداخت هزینه لغو تعهد آموزش رایگان مصوب وزارت خواهند شد.

6- امکان تغییر رشته داخلی و انتقال توأم با تغییر رشته بر اساس کارنامه سبز بعد از ثبت نام به سختی ممکن و در برخي موارد غیر ممکن خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 57229701-051 ، 57229702-051 و 57229703-051 داخلی 132 و یا 09152636959 فقط در ساعات 7 تا 15 تماس بگیرید . لطفا از تماس با شمارههای دیگر مجتمع جداً خوداری نمایید.

نشانی مکان ثبت نام حضوری: گناباد، انتهای خیابان غفاری، نبش میدان سرباز، معاونت آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش عالی گناباد

نشانی پستی: خراسان رضوی، گناباد، خیابان شهدا، جنب دادگستری سازمان مرکزی مجتمع آموزش عالي گناباد-کدپستی: 9691644915

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره