مقاله ها

پیام تسلیت ریاست مجتمع در پی شهادت مظلومانه حسین جلالی راد پدر یکی از دانشجویان دانشگاه گناباد

در پیام تسلیت دکتر حسین نجاری آمده است: حمله رذیلانه تروریستی فریب‎خوردگان استکبار جهانی به مرقد حضرت امام خمینی(ره) و ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی نشان از عصبانیت و خشم حیوانی این فرومایگان در مقابل اراده و اتحاد ملت شهید پرور و پیروزی‎های پی در پی ایران اسلامی می باشد.

اینجانب، از صمیم دل شهادت جانسوز عده‎ای از شهروندان بی دفاع به ویژه شهادت پدر یکی از دانشجویان عزیز مجتمع آموزش عالی گناباد را در حادثه حمله تروریست‎ها به ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی به رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، ملت ایران به ویژه بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض نموده، از درگاه ایزد منان برای آن شهدا، علو درجات و برای بازماندگان آن‎ها صبر و سلامتی و برای مجروحین این حادثه ی تروریستی، آرزوی سلامتی می‎نمایم .

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره