زبان و ادبیات انگلیسی

معرفی

دوره کارشناسي زبان و ادبيات انگليسي با هدف تربيت کارشناسان مجرب در زبان انگليسي در سطح اين دوره تأسيس گرديده و دانشجويان را به صورت علمي و تخصصي با زبان انگليسي آشنا مي سازد. اين رشته، به آشنايي دانشجويان با ادبيات انگليسي مي پردازد به اين ترتيب که ادبيات انگليسي در دوره هاي مختلف ادبيات، متون ادبي، اشعار و نقد ادبي و نمايش و متون نمايشي را به دانشجويان معرفي مي کند.

بازار کار

همکاري در دانشگاه‌ها، مراکز علمي و پژوهشي و مراکز آموزش عالي به عنوان هيأت علمي از اصلي‌ترين بازار کار اين رشته محسوب مي‌گردد. همکاري با وزارت امور خارجه از ديگر فعاليت‌هاي فارغ‌التحصيلان اين رشته مي باشد.

به‌طور کلي دانشجويان اين رشته پس از اتمام تحصيل مي‌توانند در مراکز دولتي و غير دولتي و در سازمان‌ها و مؤسساتي که با کشورهاي ديگر در تعاملند به همکاري بپردازند.اگر فارغ‌التحصيلان اين رشته همزمان به ترجمه نيز علاقه‌مندند مي‌توانند به ترجمه‌ي متون ادبي، شعر، نمايشنامه، داستان و رمان نيز بپردازند.