برداشت چای ترش از مزرعه آموزشی تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی گناباد

در راستای طرح احداث کلکسیون گیاهان دارویی مجتمع آموزش عالی گناباد، چای ترش در مزرعه آموزشی تحقیقاتی این مجتمع در قسمت کلکسیون گیاهان دارویی کشت گردید.

به گفته آقای دکتر عشقی زاده عضو هیأت علمی گروه مهندسی کشاورزی این مجتمع، کشت این گونه گیاهی با نام علمی Hibiscus Sabdariffa از خانواده مالواسه (malvaceae) در راستای بررسی ویژگی‎های سازگاری این گونه گیاهی در منطقه به عنوان یک کشت جایگزین محصولات با نیاز آبی بالا است.
افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، مي‌توانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگ‌هاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنند.

 

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

     

 

آلبوم تصاویر پردیس دانشگاه

تقویم آموزشی سال 97-96