هفته دولت گرامی باد

تجدید گرامیداشت وتجلیل از نام و یاد شهیدان والامقام همواره  برکت‎آفرین و تعالی‎‎بخش است. اینک نیز که درآغاز هفته‌ی دولت که مزین به نام و یاد شهیدان بزرگ تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی "شهید رجایی" و"شهید باهنر"  است، قرار گرفته‎ایم سزاوار است که ابتدا از همه‎ی دولتمردانی که خون پاکشان را در مسیر پاسداری از آرمان‎های باشکوه انقلاب اسلامی و پاسداشت شعائر الهی نثار کردند به نیکی یاد کنیم و سپس از همه‎ی کوشندگان، مجاهدان، مدیران، کارگزاران، کارکنان وکارمندان شریف و عزیز دستگاه‎های دولتی که همت و توان خود را در جهت خدمت به نظام و مردم مصروف داشته‌‎اند قدردانی نماییم.

امروز عرصه‎ی خدمات‎رسانی بیش از پیش به درک هدف و منش و روش شهیدان سربلند و پیشوا و مقتدای  فرزانه‎ی ایشان، امام راحل "ره " نیازمند است همان گرامیانی که همواره خدمت در دستگاه‎های نظام جمهوری اسلامی را مسئولیتی دشوار و مقدس و فرصتی گرانمایه برای خدمت به خلق خدا و استقرار حق و عدالت و ارزش‎های راستین قرآنی می‎دانستند و همان ارجمندانی که مکرراً نهادهای دولتی را به پرهیز از غلبه‎ی روح رفاه‎طلبی، فساد، بی عدالتی، اسراف،رانتخواری و ظلم توصیه می‎کردند.

به لطف خداوند بزرگ و در سایه‎ی رهبری حکیمانه‎ی مقام معظم رهبری و با درایت و تلاش و تدبیر دولت فرهیخته‎ی یازدهم و دوازدهم اکنون گام‎های بزرگی در جهت نیل به اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران برداشته شده است وکارگشایی‎ها و خدمات شایان و ارزنده‎ای صورت گرفته است و امید است که این مسیر پویا و پرافتخار در جهت تحقق همه‎ی آرمان‎ها و اهداف راستین و گره‎گشایی از مشکلات مردم و نارسایی‎های موجود،تداوم یابد.

اقشارمختلف وبخصوص دانشگاهیان می توانند با حمایت کامل از دستاوردهای ارزشمند دولت محترم،نقش موثرخود را در تعامل با دستگاه های دولتی برای تحقق اهداف و سیاست ها و فروکاستن از مشکلات و پیشبرد برنامه های اقتصادی، اجتماعی ،فرهنگی وسیاسی ایفا نمایند.

اینجانب نیز بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت یاد همه ی شهدای والامقام دولت و تجلیل از دولتمردان ارجمند  تبریک صمیمانه و قدردانی عمیق خود را از نماینده عالی دولت در شهرستان گناباد ،سرور ارجمندجناب آقای دکترنبی پور ،مسئولین محترم و کارکنان و کارمندان شریف و نجیب وفروتن و پرتلاش همه ی  نهادها وادرات دولتی شهرستان گناباد از جمله کارمندان و همکاران عزیز و فداکار و فرهیخته در مجتمع آموزش عالی گناباد ابراز نمایم وبرای همگان آرزوی سلامتی و کامیابی و توفیق روزافزون را از خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر حسین نجاری

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد