بازدید خبرنگاران شهرستان گناباد از طرح‎های عمرانی در حال ساخت

دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح‎های عمرانی در حال احداث دانشگاه گناباد گفت: دانشکده علوم این دانشگاه با زیربنای هشت هزار و 500 متر مربع تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که می‎توانست امسال به بهره‎برداری برسد ولی ترجیح دادیم همزمان با تکمیل سایر پروژه‎ها و فضاهای سایت آموزشی مورد بهره‎برداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: سالن ورزشی دانشگاه نیز یکی از سالن‎های بزرگ ورزشی گناباد بوده که با زیربنای حدود 4 هزار متر مربع دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد می‎باشد.

در پروژه‎های دانشگاهی معمولا فضاهای ورزشی و فوق برنامه با تأخیر انجام می شود ولی تأکید ما این بوده که این پروژه ها نیز همزمان با فضاهای آموزشی به بهره برداری برسد.

دکتر نجاری افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به شبکه آزمایشگاهی کشور متصل شده و زیربنای آن نیز سه هزار و 500 متر مربع بوده که بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین ساخت مسجد و مجتمع فرهنگی نیز از سال گذشته آغاز که آن نیز با پیشرفت 50 درصدی مواجه بوده است.

وی با اشاره به اینکه سردر دانشگاه که بر اساس طرح های بومی و محلی منطقه طراحی شده تقریبا به اتمام رسیده است، گفت: در طول سال گذشته 25 هزار اصله نهال با همکاری سازمان های مردم نهاد در محیط دانشگاه کاشت شده و همچنین بلوارکشی و محوطه سازی برای فاز اول به پایان رسیده و جهت آسفالت آن نیز قراردادی با شهرداری گناباد بسته شده است.

وی با بیان اینکه در طول سال گذشته خدمات رفاهی دانشجویی را افزایش داده ایم ، اضافه کرد: در حال حاضر پوشش خوابگاهی مناسب و کاملی داریم ولی به دلیل اینکه فضای مناسبی برای دانشجو فراهم نیست و هزینه های خوابگاه نیز بالا است ، با دعوتی که از رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت داشته ایم ایشان قول تأسیس یک خوابگاهی را داده اند.

دانشگاه یکی از شاخصه های توسعه یافتگی هر شهر است.

دکتر نجاری دانشگاه را یکی از شاخصه های توسعه یافتگی هر شهر دانست و خاطرنشان کرد: امروزه به دلیل کاهش جمعیت جوان کشور، ماندگاری و جذب دانشجو مثل گذشته نیست که در این مبحث دانشگاه هایی موفق خواهند بود که خدمات کیفی و ارزان تری را به دانشجو ارائه دهد.

رئیس دانشگاه گناباد تأکید کرد: در حوزه اساتید تلاش شده که اساتید خوبی جذب شود؛ البته فراخوان نیمه متمرکز سراسری کشور در 15 شهریور ماه جاری مجددا شروع می شود و کسانی که مایل به همکاری با این دانشگاه باشند حتما ثبت نام نمایند.

او همچنین عنوان کرد: چارت سازمانی دانشگاه نیز در طول سال گذشته از 302 پست سازمانی به 360 پست ارتقا یافته که در یک بازه زمانی پنج ساله جذب خواهند شد. هم اکنون حدود دو هزار و 600 دانشجو در 22 رشته در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و با بهره برداری کامل از این پردیس، ظرفیت پذیرش حدود پنج هزار دانشجو را خواهیم داشت.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره