سومين نشست شورای معاونين اداری و مالی منطقه 9 آموزش عالی كشور

سومين نشست شورای معاونين اداری و مالی موسسات آموزش عالی منطقه 9 كشور با حضور دکتر عسگریان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، دکتر رخشانی مهر مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی، دکتر میرزا بزرگ مدیر کل دفتر برنامه بودجه و تشکیلات وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونین اداری و مالی دانشگاه ها از جمله مجتمع آموزش عالی گناباد و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور روز پنجشنبه 4 خرداد ماه 1396 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر عسگریان معاون اداری و مالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خصوص راهکارهای جذب بودجه برای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، بررسی بندها و تبصره های قانون بودجه و تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط توسط دانشگاه ها به منظور برنامه ریزی و مدیریت بهتر بودجه و اعتبارات، عواید اختصاصی دانشگاه ها، مباحث رفاهی اعضاء هیات علمی و کارکنان، تغییر صندوق اعضای هیات علمی و مسائل مربوطه، پاداش های پایان خدمت مباحثی را مطرح نمود . همچنین توجه به شرکت های دانش بنیان و فعالیت در زمینه مذکور را از جمله اقدامات ضروری و مهم پارک های علم و فناوری دانست. در ادامه معاونین اداری و مالی منطقه 9، پیرامون مباحث مطرح شده مطالبی را بیان و نقطه نظرات خود را ارائه نمودند.

دکتر رخشانی مهر مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت نیز در خصوص رشد اعتبارات عمرانی، بودجه های عمرانی سال 1396، نحوه تنظیم قراردادها و نحوه پرداخت به پیمانکاران، اوراق صکوک، اعتبارات تعمیر و تجهیز و ایجاد مدیریت سبز و همایش های بین المللی در دانشگاه ها مطالبی را بیان داشتند.

دکتر میرزا بزرگ مدیر کل دفتر برنامه بودجه و تشکیلات وزارت به لزوم توجه به اقتصاد دانشگاه ها و جذب دانشجویان، بررسی و ارائه راهکارهای افزایش بودجه و مدیریت هزینه، اصلاح آیین نامه استخدامی اعضای غیرهیات علمی و تبدیل وضعیت کارکنان اشاره نمودند.

این نشست با طرح پرسش و پاسخ از سوی اعضای حاضر در این نشست و توضیحات دکتر عسگریان معاون اداری و مالی وزارت ، دکتر رخشانی مهر مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم و دکتر میرزا بزرگ مدیر کل دفتر برنامه و بودجه و تشکیلات وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری پایان یافت.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره