جشن دانش آموختگی بیش از 300 دانشجوی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم دانش‌آموختگی بیش از 300 دانشجوی مقطع کارشناسی مجتمع آموزش عالی گناباد در رشته‎های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مواد، شیمی کاربردی، آمار، ریاضی، گیاهان دارویی،  در فضایی شاد و به یاد ماندنی برگزار شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض خوش‎آمد گویی به والدین و خانواده‎های دانشجویان و گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر و همچنین تبریک حماسه 29 اردیبهشت به رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران و رییس جمهور منتخب جناب آقای دکتر روحانی، توصیه‎هایی برای دانشجویان داشت.

دکتر حسین نجاری گفت: شما دانشجویان بایستی به دنبال علم و دانش در مقاطع بالاتر باشید و نباید به این مقطع از تحصیل بسنده کنید . جامعه از شما انتظار دارد که این راه را ادامه دهید چرا که شما آینده‎سازان و مدیران آینده این نظام خواهید بود.

ایشان توصیه‎هایی هم به والدین این عزیزان داشتند و فرمودند: والدین عزیز که تا بحال کمک حال فرزندانشان بوده‎اند، امید است همچنان دست از حمایت‎های مادی و معنوی خود برندارند چرا که خطرهای نهفته‎ای در جامعه در کمین جوانان است و شما باید برای اشتغال این عزیزان کوشا باشید و آنان را همراهی کنید.

وی در خصوص کیفی‎سازی دانشگاه از بدو تاسیس و جذب اعضای هیأت علمی توانمند مطالبی بیان نمود و اظهار داشت: اقدامات مناسب و خوبی در حوزه‎های آموزشی، پژوهشی و علی‎الخصوص فضاهای کالبدی دانشگاه صورت گرفته است.

بیش از 30 هزار متر مربع فضای کالبدی پردیس دانشگاه، شامل 10 هزار متر مربع فضای آموزشی، 3 هزار متر مربع فضای کارگاهی و آزمایشگاهی، 4 هزار متر مربع فضای ورزشی و بیش از هزار متر مربع فضای فرهنگی و 50 هکتار فضای سبز در حال احداث بوده که به حول و قوه الهی و تعامل و هم‎افزایی مردم و مسئولین خدوم بزودی به منصه ظهور خواهد رسید.

دکتر مصطفی موسوی زاده معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه نیز در این مراسم برای دانشجویانی که در این مراسم حضور داشتند آرزوی موفقیت نمود و افزود:شما دانشجویان از این به بعد وارد دوره جدیدی از زندگی خواهید شد که بایستی از آموخته‎هایتان به  بهترین نحو برای پیشبرد اهداف خود بهره گیرید.

وی اعتماد به نفس در جوانان را مهترین عامل در رسیدن به موفقیت و آینده درخشان آنان دانست  و ابراز امیدواری کرد" تمامی فارغ‎التحصیلان از این دانشگاه با پشتکار و آموخته‎هایی که کسب نمودند با توکل بر خداوند متعال به مراحل تحصیلی بالاتر و انتخاب شغل مناسب، به خواسته‎ها و آرزوهای خود دست پیدا کنند.

در پایان این مراسم  به 300 نفر از دانشجویان مقاطع کارشناسی ورودی 92 لوح تقدیر و تندیس دانش‌آموختگی اهدا شد.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره