اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی سال 96-95

دستورالعمل مجتمع آموزش عالي گناباد درخصوص نحوه پذيرش دانشجوي دكتري تخصصي( Ph.D )

درسال تحصيلي  96-95

مجتمع آموزش عالي گناباد در راستاي گسترش دوره هاي تحصيلات تكميلي به ويژه  در مقطع دكتري تخصصي براي سال تحصيلي 96-95 از بين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت مرحله اول آزمون دوره دكتري سازمان سنجش آموزش كشور، بر اساس دستورالعمل ذيل اقدام به پذيرش دانشجوي دكتري تخصصي خواهد نمود.

داوطلبان حاضر در جلسه آزمون که براي آن‎ها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند، در صورت دارا بودن حدنصاب مطابق کارنامه کدرشته محل هاي انتخابی که بر روي سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است می توانند از تاریخ 96/03/15الي 96/03/20با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی WWW.Gonabad.ac.ir   نسبت به ثبت نام براي ارزیابی تخصصی اقدام نمایند. بدیهی است منحصراً داوطلبانی می توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کد رشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که با توجه به کارنامه مذکور داراي حدنصاب در آن کدرشته محل می باشند.

1- برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:

کدرشته محل

کدرشته امتحانی

نام رشته امتحانی

نام گرایش

نام دوره

ظرفیت

تاریخ آزمون

کتبی

تاریخ مصاحبه

شهرسازي

بورس اعزام خارج

1   - 96/03/27

مهندسي كامپيوتر- شبكه و رايانش

شبكه‌هاي كامپيوتري

بورس اعزام خارج

96/04/07

2- مدارك موردنیاز جهت ثبت نام :

متقاضیان لازم است مدارك زیر را در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند:
- فرم مشخصات: فرم شماره 1

- تصویر شناسنامه و كارت ملی

- كارنامه مرحله اول آزمون دكتری كه كد رشته محل‎های این دانشگاه در آن قید شده است.
- حداقل دو معرفی نامه نوشته شده توسط اساتید ترجیحاً راهنما و مشاور مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دكتری، با مشخصات كامل و نحوه تماس با اساتید توصیه كننده
- مدرك احراز توانایی در به كارگیری زبان خارجه (در صورت دارا بودن مدرك ملی یا بین المللی)
- تصویر پایان نامه كارشناسی ارشد (یا نسخه اولیه برای دانشجویان سال آخر)
- مدارك تحصیلی و ریز نمرات مقاطع پیشین
- مداركی كه وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شركت در آزمون مشخص نماید (ویژه آقایان)
- تصویر كارت ایثارگری برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از سهمیه ایثارگران در آزمون استفاده نموده‎اند.
- تصویر گواهی مبنی بر اینكه عضو هیات علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده كه به تایید بالاترین مقام مسئول دانشگاه نیز رسیده باشد، برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‎اند.
- كلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی
توجه: مبلغ مذكور غیرقابل استرداد است.
اصل مدارك و مستندات در روز مصاحبه باید همراه متقاضی باشد.

تبصره1- آندسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته می‌بایست اصل و تصوير مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره2- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 31/06/95 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتري حرفه‌اي فارغ التحصیل خواهند، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهاي گذرانده تا تاریخ 30/11/95 را همراه داشته و ارائه نمایند.

3- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

- احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره 1 و 2 آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1395 الزامی است.

- شرکت در تمامی مراحل ارزیابی تخصصی اعلام شده در این اطلاعیه براي تمامی متقاضیان براي پذیرش نهایی الزامی می باشد.

- نحوه پذيرش از طريق برگزاري مصاحبه حضوري خواهد بود.

4- شرایط اختصاصی دانشگاه:

تعهد محضري از واجدين شرايط مبني بر خدمت در مجتمع آموزش عالي گناباد پس از فراغت از تحصيل به ميزان دو برابر مدت تحصيل اخذ خواهد شد.

5- محل برگزاري مصاحبه یا آزمون تخصصی:

پس از هماهنگی با هیأت اجرایی جذب دانشگاه فردوسی متعاقباً اعلام خواهد شد.

تذکرمهم:کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصص) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

«اداره كل خدمات آموزشي مجتمع آموزش عالي گناباد»

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره