روش جديد اتصال به اينترنت

با سلام و عرض ادب؛

احتراماً به استحضار كليه دانشگاهيان گرامي مي‌رساند با تلاش مجدانه مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات، روش جديد اتصال به اينترنت با استفاده از HotSpot  راه‌اندازي شده است.

جهت اتصال به اينترنت با استفاده از HotSpot كافيست كليه كساني كه از كامپيوتر روميزي (pc) استفاده مي‌كنند، پس از روشن كردن كامپيوتر، مرورگر اينترنت (فايرفاكس، اينترنت اكسپلورر و ...) را باز كرده و آدرس وب سايت مورد نظر خود را در Address bar مرورگر وارد نموده و سپس دكمه Enter را بفشارند. در اين حالت صفحه لاگين HotSpot نمايش داده مي‌شود. در اين صفحه كافي است نام كاربري و رمز عبور خود را وارد نموده و بر روي دكمه Ok كليك نماييد. پس از آن كامپيوتر شما داراي اينترنت مي‌باشد.

افرادي كه به صورت بيسيم (وايرلس) از اينترنت استفاده مي‌كنند، كافي است وايرلس دستگاه خود را روشن نمايند و سپس مرورگر اينترنت را باز كنند و در قسمت Address bar آدرس وب سايت اينترنتي مورد نظر خود را وارد نموده و كليك نمايند. در اين حالت صفحه لاگين HotSpot نمايش داده مي‌شود. در اين صفحه كافيست نام كاربري و رمز عبور خود را وارد نموده و بر روي دكمه Ok كليك نماييد. پس از آن دستگاه شما داراي اينترنت مي‌باشد.

نكته : در صورتي كه به هر دليل صفحه لاگين HotSpot در مرورگر ظاهر نشد كافيست به جاي آدرس وب سايت وارد شده در مروگر آدرس سايت www.aparat.com را وارد نمايند و سپس كليك نمايند. پس از اين صفحه لاگين HotSpot بارگذاري مي‌گردد.

يادآوري: كليه افراد مي‌توانند همانند گذشته با استفاده از VPN نيز به اينترنت متصل شوند.

قطع اتصال HotSpot : جهت قطع اتصال كافيست در قسمت Address bar مرورگر آدرس 192.168.39.2 را وارد نمايند و سپس در صفحه نمايش وضعيت HotSpot كه نمايش داده مي‌شود دكمه logoff را كليك نمايند.

مرکز فناوری اطلاعات مجتمع آموزش عالی گناباد

امتیاز کلی این مطلب (0)