اطلاعیه خوابگاه ها ویژه دانشجویان جدیدالورود

8 مهر 1400, 10:30 ب ظ

با سلام،  عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان گرامی جدیدالورود، به استحضار می رساند دانشگاه گناباد ازامکانات خوابگاهی (خواهران و برادران) به صورت خودگردان برخوردار می باشد، که با توجه به شیوع بیماری کووید 19 در کشور و برگزاری تمامی کلاس­ها به صورت مجازی نیازی به ثبت نام خوابگاه برای ترم جاری (مهرماه) نمی باشد. در خصوص جزئیات ثبت نام خوابگاه ها و سراهای دانشجویی و میزان شهریه متعاقبا از طریق سایت دانشگاه، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد. همچنين اين دانشگاه نسبت به سرو وعده هاي غذايي نهار و شام با قيمت و مقررات مصوب سازمان امور دانشجويان اقدام مي نمايد. جهت اطلاع از هزينه تقريبي خوابگاه ها و غذاي دانشجويي مي توانيد از طريق شماره تماس 57255191 و 57260742 كارشناسان امور دانشجويي تماس حاصل فرماييد.

خوابگاه برادران آقای داورپناه: داخلی 116

خوابگاه خواهران خانم کاظمی: داخلی 105

امور تغذیه آقای صادقیان: 106

سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهانیم.