شماره تماس در ایام دور کاری کارکنان دانشگاه

23 شهریور 1400, 9:38 ق ظ

بنا به تصمیم هیات رییسه و نظر به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، با توجه به نامه شماره 38/22/1694 به تاریخ 1400/01/19 ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان و با قرار گرفتن شهر گناباد در وضعیت قرمز تا اطلاع ثانوی فعالیت های مجتمع آموزش عالی گناباد با رعایت ملاحظات به شرح ذیل ادامه می یابد:

1- کلیه فعالیت های آموزشی، به صورت مجازی(غیرحضوری) تداوم خواهد داشت.

2- اقدامات ضروری پشتیبانی باید به گونه ای مدیریت شود که هیچ گونه خللی در انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ایجاد نشود.

3 - فعالیت اداری کارکنان محترم به صورت دورکاری خواهد بود و صرفاً فعالیت کارکنانی که مقام مافوق آنها صلاح بداند و کارکنان محترم حفاظت فیزیکی به صورت حضوری خواهد بود.

4- کارکنانی که فعالیت ایشان بصورت دورکاری است، می بایست حضور و گزارش فعالیت شان را به مدیران محترم ارائه نمایند. لازم به ذکر است کلیه کارکنان می بایست به صورت آنکال و غیر حضوری به وظایف خود عمل نموده و در صورت عدم پاسخگویی، مطابق قوانین تخلفات اداری اقدام خواهد شد.

در صورت هرگونه تغییر یا ابلاغ بخشنامه ها و راهبردهای جدید از سوی مراجع ذیربط، اصلاحات لازم در دستورالعمل ها اعمال و در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

دانشجویان و مراجعه کنندگان محترم به مجتمع آموزش عالی گناباد، در روز های دورکاری و در صورت نیاز می‌توانند با شماره متناسب با درخواست خود تماس حاصل نمایند.جهت دریافت کلیک کنید.