برگزاری سومین جشنواره رویش دانشگاهی و نهمین جشنواره رویش در مجتمع آموزش عالی گناباد

4 بهمن 1399, 8:12 ق ظ

این جشنواره که به همت امور فرهنگی و اجتماعی و همکاری کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه برگزار می‌گردد، ویژه توانمندی ها و دستاوردهای کانون های فرهنگی بوده و دانشجویانی که عضو این کانون ها می‌باشند آثار و دستاوردهای فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی خود را برای دبیرخانه جشنواره دانشگاهی ارسال کرده و پس از داوری آثار برتر به مرحله ملی راه پیدا می‌کنند.

امسال جشنواره دانشگاهی رویش از ابتدای بهمن ماه آغاز و تا 20 بهمن ادامه پیدا می‌کند.

دانشجویان می‌توانند با مطالعه دستورالعمل این جشنواره که در کانال کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه به آدرس @uogcc منتشرشده، آثار خود را در بخش‌های فردی و گروهی برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

اختتامیه مرحله دانشگاهی پس از داوری برگزار و به 3 اثر برتر در هر بخش جوایز نقدی اهدا خواهد گردید و به مرحله نهمین جشنواره ملی رویش ارسال خواهند شد. آثار شایسته تقدیر هم در مرحله دانشگاهی معرفی خواهند شد.

بخش ها و رشته های نهمین جشنواره ملی رویش:

بخش

رشته

فردی

هنرهای تجسمی

خوشنویسی / پوستر / نقاشی / حجم

صنایع دستی

مصنوعات شیشه‌ای / مصنوعات فلزی / مصنوعات چوبی / مصنوعات سفالی / مصنوعات پارچه‌ای / فرش / گلیم

نگارگری / تذهیب

ادبی

شعر (کلاسیک، نو) / نثر ادبی

ترانه / داستان کوتاه