اطلاعیه مهم: انجام امور دانش آموختگی از طریق پورتال دانشجویی

21 دی 1399, 6:01 ق ظ

به اطلاع دانش آموختگان محترم می‌رساند، از این تاریخ، انجام تسویه حساب فارغ التحصیلی از طریق پورتال دانشجویی انجام می‌شود. متقاضی می‌باید با نام کاربری و رمز عبور خود وارد پورتال دانشجویی به نشانی http://pooya.uog.ir گردد. سپس، در بخش آموزشی، گزینه‌ی درخواست‌های آموزشی را انتخاب نماید. سپس، درخواست جدید را برگزینید. از بین گزینه‌های موجود، مورد فرم تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل“ برای دانش آموختگان کارشناسی و مورد ”فرم تسویه حساب دانشجویان متقاضی دریافت مدرک کاردانی برای دانش آموختگان کاردانی انتخاب گردد. پس از آن، گزینه تأیید و ادامه را برگزینید. در صفحه‌ی جدید، بخش توضیحات را تکمیل نموده و با انتخاب گزینه‌ی ثبت، فرایند، پایان می‌یابد. درخواست شما، به کارشناسان محترم ارسال شده و مراحل طی می‌گردد. در شکل زیر، مراحل درخواست، به صورت تصویری نمایش داده شده است. برای پیگیری پرونده خود، می‌توانید روی بخش گردش کار کلیک کرده و در جریان مراحل رسیدگی به پرونده خود باشید. خاطر نشان می‌کند، انجام امور فوق به صورت حضوری، امکان پذیر نمی‌باشد. در صورت هرگونه پرسشی، می‌توانید با ایمیل زیر، در ارتباط باشید.

جهت مشاهده ادامه مطالب کلیک کنید