سوگواره تا چشمه رضوان

22 مهر 1399, 7:53 ق ظ

کانون‌های فرهنگی و هنری مجتمع آموزش عالی گناباد، در دهه پایانی ماه صفر و ایام شهادت امام رضا(علیه السلام) در ٤ بخش ، مسابقه فرهنگی _اجتماعی برگزار می‌کند.

ویژه خانواده بزرگ مجتمع آموزش عالی گناباد (اساتید، کارکنان و دانشجویان)

بخش‌های مختلف سوگواره:

١. کتابخوانی

۲. محتوا

۳. حدیث و شعر خوانی صوتی(ویژه کودکان اساتید و کارکنان دانشگاه)

٤. اجرای سبک زندگی رضوی

جوایز:

نفر اول: ۱ میلیون ریال / نفر دوم: ۸۰۰ هزار ریال / نفر سوم: ۵۰۰ هزار ریال

مهلت ارسال آثار: ۲۲ تا ۳۰ مهر

١. کتابخوانی:

از محتوای کتاب "در دامان مهر" با موضوع« زندگی امام رضا علیه السلام»؛

شرکت کنندگان محترم می‌توانند به 3 صورت زیر در بخش اول شرکت کنند:

✓ مطالعه‌ی کتاب و بیان خلاصه‌ای از مطالب کتاب،  یا بیان برداشت شخصی خود ازمحتوای کتاب.

✓کتابخوانی صوتی: ضبط قسمتی از کتاب( شرکت کننده می‌تواند با خواندن و ضبط هر قسمتی از کتاب، به انتخاب خودش در این بخش شرکت کند)

✓اشتراک گذاری در فضای مجازی: استوری کردن قسمتی از کتاب که در نظر شرکت کننده محتوای جذابی ومفیدی داشته.

پ.ن : در صورت استوری کردن بخشی از کتاب و یا تبلیغ مسابقه ، حتما اسکرین شات آن را برای ما ارسال کنید.

۲. محتوا

✓نوشتن خاطره

✓دلنوشته

✓ارسال عکس‌های خاطره‌انگیز

شرکت کنندگان در این بخش، می‌توانند خاطرات تصویری و نوشتاری و دلنوشته‌های خود را از تشرف به حرم مطهر رضوی، ارسال کنند.

۳. حدیث و شعر خوانی صوتی(ویژه کودکان اساتید و کارکنان دانشگاه):

از کودکان زیر هشت سال خود بخواهید یک حدیث و یا شعر زیبا درباره‌ی امام رضا (ع) بخوانند، و با ضبط صدای آن‌ها و ارسال آن، در مسابقه شرکت کنید.

٤. اجرای سبک زندگی رضوی:

با توجه به شعار محرم امسال

^ باید تمام زندگی ام مثل او شود^

از جلوه هایی از سبک زندگی رضوی، که عملا در زندگی خود پیاده می کنید. برای ما گزارش بفرستید.

? نکته مهم:

?شرکت کنندگان می‌بایست نام و نام خانوادگی خود را به همراه نام بخشی که در آن شرکت کرده‌اند ارسال نمایند.

?برای دانشجویان شماره دانشجویی الزامی است.

?همکاران محترم حوزه فعالیت خود را قید نمایند.

?همچنین در بخش کودکان نام همکار و نام فرزند الزامی است.

در صورت عدم رعایت نکات بالا به آثار ارسالی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

جهت دریافت کتاب " در دامان مهر" و ارسال آثار به کانال کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه به آدرس @uogcc مراجعه نمایید.