اطلاعیه ی مهم سراهای های دانشجویی

15 شهریور 1399, 8:59 ق ظ

با سلام خدمت دانشجویان گرامی؛ با توجه به لزوم برنامه ریزی برای سال تحصیلی جدید و تخلیه اتاق های خوابگاه لازم است، دانشجویان محترم از تاریخ 12/6/99 تا 31/6/99 روزهای (شنبه تا پنجشنبه) از ساعت 8 صبح الی 18 عصر نسبت به تخلیه اتاق و خروج کلیه وسایل و اموال خود اقدام نمایند.

نکات مهم:

1. مراجعه در بازه زمانی ذکر شده الزامی بوده و خارج از آن امکان پاسخگویی به دانشجویان نمی باشد.
  2. در صورت عدم مراجعه و تعیین تکلیف خروج وسایل از اتاق های خوابگاه، دانشگاه نسبت به جمع آوری وسایل از اتاق ها اقدام نموده و مسئولتی در قبال گم شدن آن ها متوجه دانشگاه نمی باشد.
  3. رعایت پروتکل های بهداشتی، بخصوص استفاده از ماسک در زمان مراجعه به خوابگاه الزامی می باشد.
  4. با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و بخشنامه های ابلاغی امکان اسکان دانشجویان در خوابگاه به هیچ وجه مقدور نمی باشد.
  5. دانشجویان می توانندنماینده خود را با ذکر مشخصات کامل هویتی جهت گرفتن وسایل به سرپرست خوابگاه (آقای مقدم پور خوابگاه خاتم و آقای خیالی خوابگاه محمدی ثانی)معرفی نمایند.

6.داشتن کارت شناسایی معتبر جهت تحویل گرفتن وسایل الزامی می باشد.

1. جهت رفاه حال دانشجویان امکان تحویل وسایل به صورت بسته بندی کامل (حداکثر دو بسته) در انبار وجود خواهد داشت.

٭ محل انبار در خوابگاه خاتم الانبیاء در نظر گرفته شده است لذا دانشجویان محترم کاور یا کیسه بزرگ جهت بسته بندی وسایلشان به همراه داشته باشند. متذکر می گردد در صورت مفقودی وسایل دانشجویان در انبار مسئولیتی متوجه دانشگاه نمی باشد.

1. تحویل مجدد وسایل به دانشجویان صرفا طبق زمان بندی که متعاقبا اعلام خواهد شد امکان پذیر می باشد.