تمديد فراخوان بيست و هشتمين جشنواره دانشجوي نمونه

8 آبان 1398, 8:18 ق ظ

به اطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند، ثبت نام بيست و هشتمين جشنواره دانشجوي نمونه تا 20 آبان تمديد شد.

معاون دانشجويان داخل وزارت علوم گفت: مهلت ثبت درخواست شركت در جشنواره دانشجويان نمونه كشوري تا ساعت ۱۲ روز ۲۰ آبان ۹۸ تمديد شده است. وي ادامه داد: اين تاريخ آخرين فرصت شركت در جشنواره بوده و به هيچ عنوان تمديد نخواهد شد. معاون دانشجويان داخل وزارت علوم افزود: تمام دانشجويان دانشگاههاي دولتي، غير انتفاعي و پژوهشگاه‌هاي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري همچنين دانشگاه هاي، پيام نور و فرهنگيان كه متقاضي ثبت نام در  بيست و هشتمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه مي‌توانند با مراجعه به سايت نسبت به ثبت نام در اين جشنواره اقدام كنند. وي افزود: جشنواره سال ۹۸ بيست و هشتمين دوره رقابت ميان متقاضيان اين جشنواره است و براساس زمان بندي هاي پيش بيني شده مراسم نهايي آن در پايان همين سال با معرفي دانشجويان نمونه برگزار مي شود. دانشجويان جهت كسب اطلاعات بيشتر، مي‌توانند از طريق لينك زير اقدام كنند.

فراخوان ثبت نام بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری