فراخوان ثبت نام بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

22 مهر 1398, 8:31 ق ظ

به اطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند، ثبت نام دانشجویان متقاضی در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از 20 مهرماه آغاز می‌شود و تا چهارم آبان ماه ادامه دارد.

دانشجويان واجد شرايط مي‌توانند با مراجعه به سايت http://www.portal.saorg.ir نسبت به ثبت نام در اين جشنواره اقدام كنند.

كليه مراحل ثبت نام و مرحله داوري دانشگاهي و داوري مرحله كشوري در سامانه الكترونيكي انجام مي‌پذيرد. فرايند داوري جشنواره دانشجوي نمونه در دو مرحله دانشگاهي و كشوري صورت مي‌گيرد.

در مرحله  نخست  انتخاب دانشجويان  نمونه، دانشجويان متقاضي  در سطح دانشگاه به رقابت مي‌پردازند و آن دسته از دانشجوياني كه شرايط معرفي به مرحله دوم را كسب نموده اند به دبيرخانه مركزي معرفي مي‌شوند.

مرحله دوم جشنواره دانشجوي نمونه در سطح دانشگاه‌هاي تابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در پنج گروه علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه، كشاورزي و دامپزشكي، هنر در مقاطع مختلف انجام مي‌شود كه پس از ارزيابي داوران كشوري در نهايت دانشجويان نمونه كشوري انتخاب و معرفي مي‌شوند.

دانشجويان محترم ضمن مطالعه‌ي آيين نامه‌ي مربوطه، در صورت احراز شرايط ثبت نام، مي‌توانند از تاريخ 20 مهر ماه لغايت 4 آبان 98 با مراجعه به سايت فوق،  نسبت به ثبت نام اقدام كنند.

آيين نامه‌ و شيوه نامه‌ مربوطه، از بخش استعدادهاي درخشان مجتمع يا لينك زير قابل دسترسي است.

آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های استعدادهای درخشان