قابل توجه دانشجویان آسیب دیده درحادثه سیل اخیر

4 تیر 1398, 9:27 ق ظ

به اطلاع دانشجویان آسیب دیده درحادثه سیل اخیر می‌رساند صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد  نسبت به حمایت مالی از دانشجویان آسیب دیده در حادثه سیل سال جاری که شامل یکی از گروه‌های زیر می‌شوند، اقدام نماید.

گروه اول: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بیش از 70 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان فوت شده است.

مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی فوت بر اثر سیل اخیر.

گروه دوم: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بین 30 تا 69 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان مجروح شده است.

مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی پزشکی مبنی بر مجروحیت بر اثر سیل.

. بدین منظور دانشجویان مشمول می بایست مدارک و مستندات خود را حداکثر تا تاریخ 98/04/10 به امور دانشجویی تحویل نمایند.