در خصوص میهمانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی

7 ارديبهشت 1398, 8:54 ب ظ

:اطلاعيه شماره 1

در خصوص میهمانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی

ســـازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در راســتاي انجام هر چه بهتر آئين‌نامه و تسهيل در امر ميهماني و انتقال دانشجويان زمان ثبت‌نام متقاضيان میهمانی و انتقال را برای سال تحصیلی 99-98 از طریق سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir اعلام می‌نماید.

دانشگاه‌های مبدأ موظفند بر اساس مفاد آيين نامه شماره 88441/3/41 مورخ 92/03/20 درخواست دانشجو را بررسي نموده و در صورت داشتن شرايط از ابتدای خرداد لغایت 15 تیر ماه نظر خود را در سامانه اعلام و در صورت موافقت ريز نمرات دانشجو را به دانشگاه مقصد ارسال نمايد. دانشگاه‌های مقصد موظفند حداكثر تا پایان مرداد ماه نسبت به بررسی تقاضاها اقدام و از طریق سامانه یاد شده اعلام نماید.

وظايف متقاضي:

-دانشجو بايستي با اطلاع کامل از شرایط آئین‌نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را مبني بر نوع آن (2 نیم‌سال ميهماني، تمديد ميهماني، ميهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام‌شده (اول ارديبهشت لغايت سي و يك ارديبهشت) ثبت و با اطلاع كامل از شرايط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصيلي، وضعيت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه يا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه‌شده اسکن و ضمیمه تقاضا نمايد.

تذکر: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ارائه نمایند.

-متقاضي ميهماني و انتقال مسئول صحت اطلاعات ارائه‌شده در خصوص شرايط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هر يك از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج خواهد شد.

دانشجویان متقاضی انتقال توام با تغییر رشته نیز از طریق سامانه سجاد بخش شورای بررسی موارد خاص مبدا و مقصد اقدام نمایند.

متقاضیان محترم همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در خصوص سامانه از قسمت پشتیبانی سامانه درخواست خود را ارسال نمایند.

اداره كل امور دانشجويان داخل