اطلاعیه وام دانشجویی

7 مهر 1397, 10:22 ق ظ

دانشجویان محترم متقاضی دریافت تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی لازم است از تاریخ 97/7/7تا 97/8/10 طبق مراحل زیر اقدام نمایند:

1.مراجعه به پورتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir و مطالعه مدارك مورد نیاز وام  و انواع تسهیلات

2.انجام یکی از مراحل زیر:

* تشکیل پرونده در پورتال (برای دانشجویانی که در سایت فاقد پرونده می‌باشند)

* ایجاد مقطع جدید (برای دانشجویانی که داراي پرونده می‌باشند ولی مقطع فعلی ایشان در سایت ثبت نشده است)

3.تحویل مدارك مورد نیاز تسهیلات (سند تعهد محضری از ضامن کارمند رسمی یا پیمانی و کپی حکم کارگزینی ضامن، کپی صفحه اول شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی) به اداره رفاه دانشجویی (خیابان شهداء- ساختمان آزمایشگاه مرکزی)

4. مراجعه مجدد به سایت bp.swf.ir و ورود به پورتال فاز 2 و ثبت درخواست وام‌هاي مورد تقاضا

5. تأیید وام توسط اداره رفاه دانشجویی دانشگاه

تذکر 1: مراحل 1 الی 5 براي دانشجویانی می‌باشد که تاکنون وامی دریافت نکرده‌اند و مرحله 4 و 5 براي دانشجویانی می‌باشد که در ترم‌هاي گذشته از وام استفاده نموده‌اند.

تذکر 2: پرداخت وام پس از تأیید اداره وام و رفاه در سایت bp.swf.ir و بر اساس زمان‌بندی پرداخت صندوق رفاه دانشجویان انجام خواهد شد.

تذکر 3: دانشجویان محترم دقت داشته باشند که براي ثبت نام برخی از وام‌ها (ازدواج ، ضروري ،...) نیاز به مدارك خاص خود می‌باشد که لازم است اطلاعیه مدارك و شرایط وام مطالعه و اقدام لازم انجام گیرد.

تذکر 4: با توجه به اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مهلت فوق به هیچ عنوان قابل تمدید نمی‌باشد.

تذکر 5: دانشجویانی که ضامن آن‌ها بازنشسته است علاوه بر سند تعهد محضری، ارائه گواهی کسر از حقوق از ضامن الزامی می‌باشد.

تذکر 6: نظر به محدود بودن اعتبار وام، اولویت با دانشجویانی می‌باشد که زودتر ثبت‌نام نموده‌اند.

در صورت برخورد با مشکل در ثبت درخواست و یا هرگونه سؤال با قسمت امور دانشجویی، آقای صداقت تماس حاصل فرمائید.

امور وام و رفاه دانشجویی