قابل توجه كليه دانشجویان متقاضی کارآموزی در ترم تحصيلي تابستان 97-96

12 خرداد 1397, 9:57 ق ظ

قابل توجه كليه كارآموزان محترم

در صورت تمايل به گذراندن دوره كارآموزي/كارورزي خود در ترم تحصيلي تابستان 96-97 می‌بایست موارد زير را رعايت نمايند:

• مهلت دريافت معرفی‌نامه به محل كارآموزي حداكثر روز چهارشنبه مورخ 1397/3/31 است.
  • دريافت نامه معرفي به كارآموزي/كارورزي به‌منزله انتخاب واحد آموزشي نبوده و دانشجو موظف است؛ در زمان مجاز انتخاب واحد(9 تا 13 تيرماه1397) فقط به‌صورت الكترونيكي(از طريق پرتال دانشجويي) نسبت به اخذ درس مربوطه اقدام نمايد. درصورتی‌که انتخاب واحد در زمان مجاز صورت نپذيرد؛ امكان ثبت نمره كارآموزي توسط دانشگاه امکان‌پذیر نمی‌باشد.
  • زمان مجاز گذراندن دوره كارآموزي/كارورزي از روز سه‌شنبه مورخ 1397/4/5 لغايت سه‌شنبه مورخ 1397/6/27 بوده و نامه پايان دوره و فرم‌های شماره(2) و(3)، می‌بایست حداكثر تا روز شنبه مورخ 1397/6/31 تحويل دانشگاه گردد. براي ثبت نمره، می‌بایست به دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مراجعه و پس از تأیید فرم‌ها، نمره درس توسط استاد كارآموزي به‌صورت الكترونيكي(از طريق پرتال استاد) ثبت گردد. لازم به تأکید است؛ درصورتی‌که نمره تا روز شنبه مورخ1397/6/31 توسط استاد ثبت نشود؛ دانشجو موظف است معادل هزينه شهريه دانشجوي نوبت دوم(شبانه) را پرداخت نمايد.
  • مطابق قوانين انضباطي و اخلاقي دانشجويان محيط كارآموزي ، همانند محیط‌های آموزشي دانشگاه بوده و دانشجو موظف است كليه مقررات ايمني، اخلاقي و كاري آن مجموعه محترم(محيط كارآْموزي) را رعايت نمايد.
  • دانشجو می‌بایست در محيط كارآموزي نسبت به ايمني خود مسئول بوده و در صورت حادثه دانشگاه هیچ‌گونه مسئوليتي نخواهد داشت.
  • در طول مدت دوره كارآموزي، می‌بایست؛ در تمام موارد با استاد كارآموزي در ارتباط باشيد.
  • دانشجو موظف است؛ فرم گزارش كارآموزي(فرم2) و فرم ثبت نمره(فرم3) را از انتشارات دانشگاه تهيه و تكميل كنيد.

دفتر ارتباط با صنعت مجتمع آموزش عالي گناباد