مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، از رییس مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر کرد

دکتر جمشید اسماعیلی مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دکتر حسین شاد دبیر دبیرخانه عمرانی دانشگاه های منطقه 9 کشور همزمان با برگزاری نشست مدیران طرح و برنامه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه 9، به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد، از دکتر حسین نجاری رییس مجتمع با اهدای لوح تقدیری به منظور پیشبرد اهداف عمرانی وزارت علوم تقدیر کردند.

کارگاه فناوری‌های نوین ارتباطی، ظرفیت‌ها و چالش برگزار شد.

با توجه به اهمیت بررسی چالش‌ها و آسیب‌های جدی دانشجویان در حوزه فضای مجازی و در راستای تقویت نقش اساتید در پیشگیری از این آسیب‌ها کارگاه دانش‌افزایی اساتید با موضوع فن‌آوری‌های نوین ارتباطی با حضور استاد مدبر برگزار شد.

مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم: مجتمع آموزش عالی گناباد قبل از اینکه مشکلات ملی شوند آن را برطرف نموده است.

پروژه پردیس دانشگاه

دانشکده‌ها

زبان و ادبیات انگلیسی

دانلود چارت تحصیلی رشته زبان و ادبیات انگلیسی

دانلود سرفصل دروس رشته زبان و ادبیات انگلیسی

رابط گروه زبان و ادبیات انگلیسی: دکتر مرضیه فریور

معرفی

دوره کارشناسي زبان و ادبيات انگليسي با هدف تربيت کارشناسان مجرب در زبان انگليسي در سطح اين دوره تأسيس گرديده و دانشجويان را به صورت علمي و تخصصي با زبان انگليسي آشنا مي سازد. اين رشته، به آشنايي دانشجويان با ادبيات انگليسي مي پردازد به اين ترتيب که ادبيات انگليسي در دوره هاي مختلف ادبيات، متون ادبي، اشعار و نقد ادبي و نمايش و متون نمايشي را به دانشجويان معرفي مي کند.

بازار کار

همکاري در دانشگاه‌ها، مراکز علمي و پژوهشي و مراکز آموزش عالي به عنوان هيأت علمي از اصلي‌ترين بازار کار اين رشته محسوب مي‌گردد. همکاري با وزارت امور خارجه از ديگر فعاليت‌هاي فارغ‌التحصيلان اين رشته مي باشد.

به‌طور کلي دانشجويان اين رشته پس از اتمام تحصيل مي‌توانند در مراکز دولتي و غير دولتي و در سازمان‌ها و مؤسساتي که با کشورهاي ديگر در تعاملند به همکاري بپردازند.اگر فارغ‌التحصيلان اين رشته همزمان به ترجمه نيز علاقه‌مندند مي‌توانند به ترجمه‌ي متون ادبي، شعر، نمايشنامه، داستان و رمان نيز بپردازند.

مجتمع آموزش عالي گناباد در يك نگاه

تلاش ها براي ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي در گناباد در سال 1389 وارد مرحله جديدي شد. نماينده محترم وقت شهرستان در مجلس شوراي اسلامي طبق نامه‎اي به رياست محترم جمهوري خواستار ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شد. اين مركز تحت عنوان مركز آموزش عالي دولتی گناباد (دانشكده فني و مهندسي)، طبق دستور رياست محترم جمهوري (موضوع نامه شماره 232605 مورخ 1388.12.3)، تأييد وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري (موضوع نامه شماره 21872، مورخ 88.12.8) و موافقت اصولي شوراي گسترش آموزش عالي (موضوع نامه شماره 22/77692 مورخ 1389.10.27) از سال 1389 تأسيس شد. و در نهايت طبق موافقت نهايي شوراي گسترش آموزش عالي در اواخر مرداد ماه 90 و پيگيري هاي مجدانه نمايندگان محترم شهرستان، امام جمعه محترم، نماينده محترم مجلس وقت، فرماندار محترم وقت و دست‎اندرکاران، اين مركز رسماً با پذيرش 72 دانشجو در رشته مهندسي كامپيوتر گرایش نرم افزار (کارشناسی پیوسته) و از طريق تكميل ظرفيت آزمون سراسري(بهمن ماه1390) و زير نظر مستقيم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعاليت آموزشي خود را آغاز کرد. تا پايان سال تحصيلي 92-91 اين مركز تنها داراي 3 رشته در مقطع كارشناسي پيوسته: مهندسي كامپيوتر گرايش نرم‎افزار، مهندسي مكانيك و شيمي كاربردي، 300 نفر دانشجو، 10 كارمند، 32 نفر عضو هيأت علمي و فضاهای آموزشي و خوابگاهي بالغ بر 9500 متر مربع بوده است. مرکز آموزش عالی گناباد بعد از سه ترم تحصیلی از شروع فعالیت خود(تقریباً 17 ماه) و در اواخر تابستان سال 92 با توجه به تلاش خستگي‎ناپذير مسئولين به مجتمع آموزش عالي گناباد ارتقا يافت.
به حول قوه الهي و با پيگيري‎هاي شبانه‎روزي كه در مجتمع آموزش عالي گناباد صورت گرفته است، در سال تحصیلی (94-1393) مجتمع آموزش عالي گناباد در 17 رشته تحصيلي (آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی و حقوق) و در دو نوبت روزانه و شبانه مجموعاً 2100 نفر دانشجو مشغول به تحصيل مي باشند. طبق موافقت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، اين مجتمع براي مهرماه 94، برای 20 رشته‎: آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، حقوق، مهندسی منابع طبیعی(مدیریت مناطق خشک و بیابانی)، باستان‎شناسی و آموزش زبان انگلیسی اقدام به پذيرش دانشجو کرد.هم‎اکنون مجتمع آموزش عالی گناباد دارای 24 رشته آموزشی می‎باشد. امید می رود درافق چند سال آینده بر اساس پیش بینی های انجام شده طبق برنامه راهبردی تدوین شده، در چارچوب اقتصاد مقاومتی و برنانه‎های توسعه کشور، این مجتمع راه‎گشای مشکلات منطقه باشد و به عنوان یک دانشگاه موفق در خراسان رضوی مطرح گردد.