نشست هم‌اندیشی شورای بانوان با ریاست مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

شورای امور بانوان، طی جلسه‌ای با حضور ریاست محترم دانشگاه جلسه شورای بانوان مجتمع برگزار شد و پیشنهاد‌های این شورا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

مسابقه قوی ترین مرد دانشجو برگزار شد.

گرامی‌داشت روز دانشجو، تربیت بدنی مجتمع آموزش عالی گناباد در اقدامی جالب مسابقات قوی‌ترین مرد دانشجو را برگزار کرد.

همزمان با 16 آذر انجام شد: بازدید از خوابگاه های دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد

همزمان با فرا رسیدن روز دانشجو و بزرگداشت 16 آذر جمعی از مسئولین دانشگاه به همراه فرماندار گناباد از خوابگاه های دانشجویی این مجتمع بازدید کردند.

بازدید از فنی و حرفه‌ای علامه بهلول شهرستان توسط فرماندار و ریاست مجتمع آموزش عالی گناباد انجام شد.

طی بازدیدی فرماندار، رییس و مدیر پژوهشی مجتمع از کارگاه‌های مجموعه فنی و حرفه‌ای شهرستان ، هم‌زمان بار روز دانشجو، از نزدیک با فعالیت‌های این کارگاه آشنا شدند.

"گرامیداشت روز دانشجو" در میان استقبال پرشور دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد

به مناسبت 16 آذر و بزرگداشت روز دانشجو مراسم گرامیداشتی در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشگاه با حضور مسوولین دانشگاه و شهرستان و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.

جشنواره آش‌های بومی محلی در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو جشنواره آش‌های بومی محلی با حضور مسوولین دانشگاه و شهرستان برگزار شد.

پروژه پردیس دانشگاه

پردیس دانشگاه

پروژه پردیس دانشگاه

دانشکده‌ها

دانشکده علوم پایه

دانشگاه گناباد در سال91 مجوز رشته شیمی کاربردی را گرفته و در بهمن ماه همان سال اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته کرد.

سپس با اخذ مجوز رشته‌های ریاضیات و کاربردها و آمار و کاربردها و مهندسی تولیدات گیاهی در سال 92،پذیرش دانشجو در این سه رشته در مهرماه 1392 صورت گرفت. در بهمن ماه سال92 مجوز رشته زمین شناسی اخذ گردید و پذیرش دانشجو در این رشته از مهرماه سال 93 آغاز شد. درتاریخ 1394/3/21 مجوز تأسیس دانشکده علوم پایه و سه گروه آموزشی تصویب گردید. در سال 94 مجوز پذیرش دانشجو در رشته مهندسی منابع طبیعی- مدیریت مناطق خشک بیابانی گرفته شد. تمامي دانشجويان دانشگاه دروس پايه خود را از جمله رياضي، فيزيك، شيمي، زيست شناسي، زمين شناسي، آمار و آزمايشگاه هاي مربوط به آنها را در اين دانشكده مي گذرانند. این دانشکده از بدو تأسیس فعاليت هاي مستمر علمي پژوهشي خود را شروع نموده و بدون وقفه در راستاي ارتقاء كيفيت وظايف خود كوشش نموده و با بهره‌گیری از دانش و تجارب اساتید متخصص در رشته‎های مختلف علوم پایه اقدام به تربیت دانشجویانی توانمند در حوزه علوم پایه می‎کند. هم اکنون دانشكده علوم داراي 4 گروه آموزشي و رشته‌های ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، زمین شناسی، آمار و کاربردها، مهندسی تولیدات گیاهی- گیاهان دارویی و مهندسی منابع طبیعی-مدیریت منابع خشک بیابانی می باشد.

رشته‌های دانشکده (برروی نام رشته کلیک کنید)

آمار و کاربردها

ریاضیات کاربردی

زمین‌شناسی

شیمی کاربردی

مهندسی طبیعت

علوم و مهندسی باغبانی

مهندسی تولیدات گیاهی گرایش گیاهان دارویی و معطر

مهندسی منابع طبیعی گرایش مدیریت مناطق خشک و بیابانی

مجتمع آموزش عالي گناباد در يك نگاه

تلاش ها براي ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي در گناباد در سال 1389 وارد مرحله جديدي شد. نماينده محترم وقت شهرستان در مجلس شوراي اسلامي طبق نامه‎اي به رياست محترم جمهوري خواستار ايجاد يك واحد دانشگاهي دولتي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شد. اين مركز تحت عنوان مركز آموزش عالي دولتی گناباد (دانشكده فني و مهندسي)، طبق دستور رياست محترم جمهوري (موضوع نامه شماره 232605 مورخ 1388.12.3)، تأييد وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري (موضوع نامه شماره 21872، مورخ 88.12.8) و موافقت اصولي شوراي گسترش آموزش عالي (موضوع نامه شماره 22/77692 مورخ 1389.10.27) از سال 1389 تأسيس شد. و در نهايت طبق موافقت نهايي شوراي گسترش آموزش عالي در اواخر مرداد ماه 90 و پيگيري هاي مجدانه نمايندگان محترم شهرستان، امام جمعه محترم، نماينده محترم مجلس وقت، فرماندار محترم وقت و دست‎اندرکاران، اين مركز رسماً با پذيرش 72 دانشجو در رشته مهندسي كامپيوتر گرایش نرم افزار (کارشناسی پیوسته) و از طريق تكميل ظرفيت آزمون سراسري(بهمن ماه1390) و زير نظر مستقيم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعاليت آموزشي خود را آغاز کرد. تا پايان سال تحصيلي 92-91 اين مركز تنها داراي 3 رشته در مقطع كارشناسي پيوسته: مهندسي كامپيوتر گرايش نرم‎افزار، مهندسي مكانيك و شيمي كاربردي، 300 نفر دانشجو، 10 كارمند، 32 نفر عضو هيأت علمي و فضاهای آموزشي و خوابگاهي بالغ بر 9500 متر مربع بوده است. مرکز آموزش عالی گناباد بعد از سه ترم تحصیلی از شروع فعالیت خود(تقریباً 17 ماه) و در اواخر تابستان سال 92 با توجه به تلاش خستگي‎ناپذير مسئولين به مجتمع آموزش عالي گناباد ارتقا يافت.
به حول قوه الهي و با پيگيري‎هاي شبانه‎روزي كه در مجتمع آموزش عالي گناباد صورت گرفته است، در سال تحصیلی (94-1393) مجتمع آموزش عالي گناباد در 17 رشته تحصيلي (آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی و حقوق) و در دو نوبت روزانه و شبانه مجموعاً 2100 نفر دانشجو مشغول به تحصيل مي باشند. طبق موافقت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، اين مجتمع براي مهرماه 94، برای 20 رشته‎: آمار و کاربردها، ریاضیات و کاربردها، شیمی کاربردی، مهندسی تولیدات گیاهی( گیاهان داروئی و معطر)، مهندسی برق(قدرت)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، مهندسی کامپیوتر(فناوری اطلاعات)، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک(طراحی جامدات)، مهندسی مواد(سرامیک)، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، زمین شناسی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، حقوق، مهندسی منابع طبیعی(مدیریت مناطق خشک و بیابانی)، باستان‎شناسی و آموزش زبان انگلیسی اقدام به پذيرش دانشجو کرد.هم‎اکنون مجتمع آموزش عالی گناباد دارای 24 رشته آموزشی می‎باشد. امید می رود درافق چند سال آینده بر اساس پیش بینی های انجام شده طبق برنامه راهبردی تدوین شده، در چارچوب اقتصاد مقاومتی و برنانه‎های توسعه کشور، این مجتمع راه‎گشای مشکلات منطقه باشد و به عنوان یک دانشگاه موفق در خراسان رضوی مطرح گردد.